Naturistencamping Solair Recreation League

Meer foto's (7)

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Solair Recreation League is een prachtig gelegen verenigingsterrein in de omgeving van Woodstock. Deze naturistencamping ligt in de staat Connecticut in de Verenigde Staten. Er zijn 14 tentplaatsen en 20 camper/caravanplaatsen beschikbaar.

Geopend van april tot en met 31 oktober. Nieuwe gasten kunnen ten behoeve van de registratie alleen in het weekend worden ontvangen. Aangesloten bij de AANR. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en enkel op tentplaatsen.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Solair Recreation League

Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit), recreatieruimte, zwemmeer met strandje, eetgelegenheid, kampwinkel, tennisbaan, verhuur van huisjes, jacuzzi, tafeltennis, pooltafel, volleybal, speeltoestellen, sanitairblok.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
65 Ide Perrin Rd
CT 06281 Woodstock
New York
Verenigde Staten
Contact
E-mail
solair@solairrl.com
Telefoon
+001 (860)9289174
Website
http://www.solairrl.com
Navigatieadres
Google coördinaten
42.02127, -72.05222
map Open kaart