Naaktstrand Zahara de los Atunes

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Estrecho (Natuurpark)
Playa del Arroyo Canuelo in Spanje is het meest idyllische en populaire strand dichtbij het dorp Zahara de los Atunes: groene pijnbomen, goudkleurige stranden, kalm water en geen enkel gebouw in zicht! Vergeet niet om proviand en water mee te nemen!

Toegang: richting Zahara de Cabo de Gracia, via Atlanterra Urbanisation en parkeren bij de parkeerplaats van de vuurtoren Camarinal. Daar vandaan via het pijnbomenbos. Opgelete, het pad is niet altijd even goed begaanbaar.

Canõs de Meca
Het strand Los Castillejos à Canõs de Meca is gereserveerd voor ”hippie chic” naturisme. Het stuk strand ligt in de shaduw van het pijnboomwoud van Breña y Marismas de Barbate (natuurpark). De rotspartijen vragen aangepast shoeisel om naar Las Cortinas, bekend om de natuurlijke watervallen bij de klit, te klauteren.

Ten noorden van Caños de Meca, is Playa del Faro een populair strand bij de vuurtoren van Trafalgar. Aan de andere kant strekt het strand zich uit over ongeveer 7 km en heeft het verschillende namen: Playa de Trafalgar, Zahora, La Palmar.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zahara de los Atunes
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.155592, -5.870848
map Open kaart