Naaktstrand Zahara de los Atunes

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Estrecho (Natuurpark)
Playa del Arroyo Canuelo in Spanje is het meest idyllische en populaire strand dichtbij het dorp Zahara de los Atunes: groene pijnbomen, goudkleurige stranden, kalm water en geen enkel gebouw in zicht! Vergeet niet om proviand en water mee te nemen!

Toegang: richting Zahara de Cabo de Gracia, via Atlanterra Urbanisation en parkeren bij de parkeerplaats van de vuurtoren Camarinal. Daar vandaan via het pijnbomenbos. Opgelete, het pad is niet altijd even goed begaanbaar.

Canõs de Meca
Het strand Los Castillejos à Canõs de Meca is gereserveerd voor ”hippie chic” naturisme. Het stuk strand ligt in de shaduw van het pijnboomwoud van Breña y Marismas de Barbate (natuurpark). De rotspartijen vragen aangepast shoeisel om naar Las Cortinas, bekend om de natuurlijke watervallen bij de klit, te klauteren.

Ten noorden van Caños de Meca, is Playa del Faro een populair strand bij de vuurtoren van Trafalgar. Aan de andere kant strekt het strand zich uit over ongeveer 7 km en heeft het verschillende namen: Playa de Trafalgar, Zahora, La Palmar.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zahara de los Atunes
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.155592, -5.870848
map Open kaart