Naaktstrand Wylerbergmeer

Kenmerken

Algemeen

  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Wylerbergmeer

Een open plek van minder dan 1 ha in het bos langs een bosmeer. Water is 1 tot 5 meter diep. De bodem is voornamelijk bosgrond met weinig gras. Goed beschut met zonnige en schaduwrijke gedeelten.

Toegang tot Naaktstrand Wylerbergmeer:
Bus vanaf Nijmegen of stadsdienst Nijmegen tot achteraan in dorp Beek; halte op minstens 1 km vanaf de ingang aan de N325. Er zijn fietsroutes tot op het terrein vanuit noordelijke
richting, via de lange toegangsweg vanaf de Hubertusweg, vanuit Beek via een tunneltje onder de N325 en rechtstreeks vanaf de N325. Fietsenstalling op 250 meter afstand. Indien bewaking aanwezig tegen betaling.

Per auto:
uitsluitend via de inrit vanaf de St. Hubertusweg: dit is de verbindingsweg vanaf de N325 richting Ooij en Millingen. Gehele jaar opengesteld, parkeertarief in het zomerseizoen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hubertusweg/Rijksweg N325
Beek
Gelderland
Nederland
Navigatieadres
Google coördinaten
51.82563, 5.94512
map Open kaart