Naaktstrand Woodend Beach

Wordt lid

Kenmerken

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Vanaf de SH1, op ongeveer 24 km ten noorden van Christchurch, neemt je de afslag Woodend (aangegeven met borden) en je bent na ongeveer 3 km op het strand. Loop naar links en je vindt er een weide zandstrand met duiden en pijnbomen. In Woodend vind je een camping, een winkel en een benzinestation en op de parkeerplaats van het strand is een winkel.

Adresgegevens

Adres

Woodend Beach
7691 Canterbury Region
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-43.345610, 172.710248
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website