Naaktstrand Papamoa Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Vanuit Tauranga op de SH2, steek je de spoorlijn bij het bord naar Mt Maunganui over, hierna ga je op de rotonde rechts naar de Girven Road. Bij het “Papamoa” bord, neem je de Maranui Road (Rechtsaf).

Rijd ongeveer 2 km door en parkeer op het gras, het is 50 m lopen naar het strand. Of rijd 8 km verder, sla linksaf op de Karewa Parade en parkeer je auto bij het uiterste punt, nabij de toegang tot het strand pad. Loop hierna ongeveer 10 tot 15 min naar je rechterkant. Campings, een winkel en een benzinestation vindt u in Mt Maunganui.

Adresgegevens

Adres

Bay of Plenty
Central North Island
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.695153, 176.284494
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website