Naaktstrand Waitata Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Waitata Bay, ook wel Donkey Bay genoemd, is een ongeveer 150 meter lang naaktstrand. Het is met borden gemarkeerd als officieel naaktstrand en ligt noordelijke van Long Beach.

Bereikbaarheid Naaktstrand Waitata Bay

Parkeren kan aan het strand Long Beach. Ga op dat strand naar links naar het kleine toiletgebouw aan het noordelijke einde van dit strand. Daar begint een gemarkeerd pad naar Waitata Bay over de landtong die de 2 stranden van elkaar scheidt. Het is een korte wandeling van enkele minuten.

Heb jij Naaktstrand Waitata Bay in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Long Beach Road 55
0202 Russell
Northland
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-35.25516123661538, 174.131213956179
map Open kaart