Naaktstrand O’Neills Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand O’Neills Beach ligt aan de westkust van Auckland. Het ligt noordelijk van het bekendere en drukkere Te Henga (Bethells Beach) strand met ook bij wandelaars bekende Te Henga Walkway. Overigens geen eenvoudige wandeling.

Toegankelijkheid Naaktstrand O’Neills Beach

Om bij het naaktstrand O’Neills Beach te komen moet je vanaf het Te Henga (Bethells Beach) strand noordelijk over de rotsen ‘saddle’ klimmen. Dit kan moeilijk zijn met kleine kinderen. Het kan ook zijn dat je door het water moet waden als het vloed is.

Bereikbaarheid Naaktstrand O’Neills Beach

Achter het Te Henga (Bethells Beach) strand ligt een parkeerplaats. Neem vanuit Auckland Route 24 en sla in het plaatsje Waitakare af naar de Bethells Road richting het westen. Deze asfaltweg leidt je over 8  kilometer helemaal naar de kust en eindigt op de parkeerplaats van het Te Henga (Bethells Beach) strand. Vanaf hier leidt een kort onverhard pad direct naar het strand langs Waitakere River. Steek deze rivier over naar rechts (noordelijk) richting het O’Neills Beach.

Heb jij Naaktstrand O’Neills Beach in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Bethells Road
0781 Muriwari
Auckland
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.88380214212175, 174.43763423646033
map Open kaart