Naaktstrand Vålön Kristinehamn – Sandvikarna

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater

Beschrijving

Naaktstrand Vålön Kristinehamn – Sandvikarna in Zweden, Scandinavië ligt op het eiland Vålön in het meer van Vänern circa 7 km ten zuiden van Kristinehamn. Het strand is een mix tussen zand en rots. Het is niet erg geschikt voor kleine kinderen.  Er is vers drinkwater, tafels met vaste banken en vuilnisbakken. Er zijn toiletten op de pier.

Bereikbaarheid Naaktstrand Vålön Kristinehamn – Sandvikarna

Er gaat kleine veerboot in de zomer vanaf het restaurant, Söjungfrun, die je vindt bij het standbeeld van Picasso. Picasso doneerde het sculptuur aan de stad in 1964. Het sculptuur is geplaatst op een schiereiland aan het begin van een lange baai richting de haven van Kristinhamn, om zo de schepen te begroeten. Parkeren kan dichtbij dit beeldhouwwerk. Het naaktstrand is ongeveer 1 km lopen op het eiland vanaf de veerboot zuidwaarts.

 

Adresgegevens

Adres

Värlmland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.2674, 14.041
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website