Naaktstrand Torre Bianca di Porto Ferro

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Torre Bianca di Porto Ferro

Naaktstrand Torre Bianca di Porto Ferro is een officieel naaktstrand en ligt op het eiland Sardinie in Italië. Het bestaat uit drie zandbaaien gelegen onder twee oude Aragonese torens aan het einde van het lange strand van de baai van Porto Ferro, in een natuurlijke setting van mediterraan struikgewas en duinen, ongerept en maakt deel uit van het beschermd Natura 2000-netwerk.

In de buurt ligt het meer van Baratz, het enige natuurlijke meer op Sardinië, van Europees belang voor de bescherming van de biodiversiteit en de watervogelfauna.

Bereikbaarheid Naaktstrand Torre Bianca di Porto Ferro

Het strand is gemakkelijk bereikbaar vanaf de parkeerplaats aan het begin van het strand langs het strand op een afstand van ongeveer 1500 meter, of vanaf de parkeerplaats aan het meer van Baratz (Via dei Fenicotteri) langs een goed gemarkeerd pad dat het dennenbos en de duinen doorkruist , ongeveer 1600 meter lang, en hij komt precies op het geautoriseerde naakte gedeelte.

Dit strand is gratis toegankelijk.

Heb je dit strand bezocht en misschien wel foto’s die wij kunnen gebruiken op BlootKompas? Mail ze dan naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

07100 Sassari
Sardinië
Sardinië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
40.688980194085026, 8.203007747918653
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://www.sardegnaturismo.it/it/esplora/porto-ferro