Naaktstrand Tawhitokino

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Tawhitokino ligt aan de oostkust, naast de Ladies en Mellons Bays. Tawhitokino Beach is een veilig, ongerept, mooi en schoon zandstrand in Franklin. Het is als het niet te druk is, een mooie paradijselijke plek. Het heeft helder water. Het is ongeveer 2,8 km lang.

Meer over Naaktstrand Tawhitokino

De uitzichten zijn geweldig, maar je moet uitkijken voor het weer, want het is niet altijd goed, dus controleer de beste tijd om Tawhitokino Beach te bezoeken om voorbereid te zijn.

Adresgegevens

Adres

Franklin
Auckland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-36.9419594, 175.2058586
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website