Naaktstrand Tapuae Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Tapuae Beach ligt onderaan de Centennial Drive, net ten zuiden van de iconische schoorsteen van de elektriciteitscentrale. In de jaren 70 was dit strand door de gemeente helemaal opgezet om als het eerste naaktstrand benoemd te worden, maar in 1981 maakte de ‘New Summary Offences Act’ de gemeentes benoeming ongedaan en het voorstel kwam te vervallen.

Heb je Naaktstrand Tapuae Beach in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Nieuw-Zeeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Tapuae Road
4374 Omata
Wanganui, Manawatu
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-39.098328, 173.979028
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website