Naaktstrand Tapuae Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Tapuae Beach ligt onderaan de Centennial Drive, net ten zuiden van de iconische schoorsteen van de elektriciteitscentrale. In de jaren 70 was dit strand door de gemeente helemaal opgezet om als het eerste naaktstrand benoemd te worden, maar in 1981 maakte de ‘New Summary Offences Act’ de gemeentes benoeming ongedaan en het voorstel kwam te vervallen.

Heb je Naaktstrand Tapuae Beach in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Nieuw-Zeeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tapuae Road
4374 Omata
Wanganui, Manawatu
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-39.098328, 173.979028
map Open kaart