Naaktstrand Šunj Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Verhuur ligbedden en parasols
  • Wifi

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Šunj Beach is onderdeel van een enkele honderden meters lang zandstrand op het eiland Lopud. Het eiland Lopud ligt op enkele kilometers ten noorden van Dubrovnik en is onderdeel van de Elafiti-archipel. Het noordelijke deel van het Šunj Beach zandstrand is bestemd voor naturisten, het zuidelijke deel heeft enkele voorzieningen zoals een restaurant en een strandbar.

Bereikbaarheid Naaktstrand Šunj Beach

Lopud is autovrij waardoor wandelaars de vrijheid hebben om in alle rust de uithoeken van het eiland te verkennen. Het eiland kent wel een soort van taxi-service met golfkarretjes.

In het toeristische seizoen (van april tot oktober) pendelen er dagelijks ferry’s vanaf Dubrovnik naar het eiland Lopud. De ferry meert na een halfuur aan in het haventje van Lopud, westelijk gelegen op het eiland. Vandaar kun je in oostelijke richting, via een wandelpad van ongeveer 1 kilometer, het eiland oversteken naar de hoefijzervormige baai van Lopud. Het noordelijke deel van het hier gelegen Šunj Beach is gemarkeerd als bestemd voor FKK.

Naaktstrand Šunj Beach in Kroatië door jou bezocht?

Dit is alle informatie die wij hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
20222 Lopud
Dubrovnik-Neretva
Dalmatië
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.679567, 17.951578
map Open kaart