Naaktstrand Stupa

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het strand ligt bij het eiland Korčula, één van de bekendste en mooiste eilanden. Verschillende andere stranden in de omgeving (het eiland Trpanj, Mala Stupa, Vellika Stupa, enz).

Korčula kan worden bereikt met de veerboot vanuit Split, Orebić (op het schiereiland Pelješac) en Dubrovnik. Het eiland Korčula is een van de grootste eilanden van Kroatië en ligt in de zuidelijke provincie Dalmatië.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Korcula
Dalmatië: Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.894429, 16.786680
map Open kaart