Naaktstrand Strängnäs – Ältaren

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Strängnäs – Ältaren ligtin het meertje Ältaren 1 km ten noorden van Björndammen in Zweden, Scandinavië. Er zijn drie stukken strand op 30 of 50 m onderlinge afstand. Als een daarvan wordt gebruikt door geklede bezoekers, zijn er dus nog twee strandjes over. Er zijn geen voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Strängnäs – Ältaren

Het ligt aan wegnummer 55. Het naaktstrand ligt circa 20 km ten noorden van Malmköping en 22 km ten zuiden van Strägnäs. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 200 meter lopen naar het naaktstrand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Mälardalen & Bergslagen
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.2021, 16.8355
map Open kaart