Naaktstrand Strängnäs – Ältaren

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater

Beschrijving

Naaktstrand Strängnäs – Ältaren ligtin het meertje Ältaren 1 km ten noorden van Björndammen in Zweden, Scandinavië. Er zijn drie stukken strand op 30 of 50 m onderlinge afstand. Als een daarvan wordt gebruikt door geklede bezoekers, zijn er dus nog twee strandjes over. Er zijn geen voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Strängnäs – Ältaren

Het ligt aan wegnummer 55. Het naaktstrand ligt circa 20 km ten noorden van Malmköping en 22 km ten zuiden van Strägnäs. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 200 meter lopen naar het naaktstrand.

Adresgegevens

Adres

Mälardalen & Bergslagen
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.2021, 16.8355
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website