Naaktstrand Tärnsjö – Östabadet

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Tärnsjö – Östabadet ligt aan de oever van de rivier Dalälven, circa 12 km van Tärnsjö in Zweden. Het is een strand voor zowel naaktrecreanten als niet-naaktrecreanten. Het strand hoort bij vakantiecomplex “Östa Camping and Recreation Village“, een camping voor geklede gasten. Het zandstrand is uitstekend geschikt voor kinderen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Tärnsjö – Östabadet

Östa Camping ligt in het natuurreservaat Östa, dat ten westen van Tärnsjö en ten noorden van Heby ligt. Met de auto: Bewegwijzering is beschikbaar vanaf route 56 ten zuiden van Tärnsjö.

Adresgegevens

Adres

Gästrikland, Dalarna & Uppland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
60.1753 , 16.7860
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+46 (0)2 92 43 004
Website