Naaktstrand Spartines Beach

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Aan zee
 • Kiezelstrand
 • Beschutte ligging
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Spartines Beach ligt in een schitterende baai met een aantal rustige stranden op het eiland Alonissos in Griekenland. 2 Stranden zijn te voet bereikbaar, naar de andere kun je zwemmend bereiken om je eigen Robinson Crusoë ervaring te beleven. Er is geen horeca,  dus eten en drinken zelf meenemen. ’s Ochtends is hier nauwelijks schaduw, neem een parasol mee!

Bereikbaarheid Naaktstrand Spartines Beach

Volg bij Votsi de borden Spartines beach. Je kan onder de bomen parkeren en via een zandpad het eerste strand in 5 minuten te voet bereiken. Als je doorloopt kom je na 10 minuten op het volgende strand.

Beide stranden zijn geen officiële naaktstranden. Op de website van Alonissos staat hierover het volgende: Spartines beach is beautifully isolated and thus appealing to a well-devoted target group. If you love nature and nudism, this is the perfect place for you!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2
9

Ons favoriete naaktstrand op Alonissos

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij hebben heerlijk genoten van de mooie baai waarin Spartines ligt. Het is geen officieel naaktstrand maar vanuit het verleden kwamen hier veel naturisten en die komen er gelukkig nog steeds....Er zijn meerdere stranden waarvan wij meestal naar de meest oostelijke gingen omdat het hier nog rustiger was en we meestal de enige waren(bovendien is er de informele regel bij veel Griekse eilanden; degene die als eerste komt bepaalt de norm...., gelukkig zijn wij ochtendmensen). Superhelder water en heerlijk om te zwemmen. Soms wel lastig om in het water te komen vanwege de grote keien. Dit geldt ook deels voor het strand waar je even moet zoeken om een comfortabele ligplek te vinden. De ligging tegen de krijtrotsen is erg fotogeniek. Aan de andere kant van de baai zie je een klein strandje liggen die je alleen zwemmend kan bereiken. Dus als je even een Adam & Eva gevoel wilt...... Kortom, een aanrader!

  Blootvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

04 okt 2022 - Addy de Groot

Contactinformatie

Adresgegevens
370 05 Votsi
eiland Alonissos
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
30°09'15.60, 23°52'40.29
map Open kaart