Naaktstrand Drakano Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Drakano Beach ligt vlakbij Faros tussen Kontou Lakoma beach en Agios Giorgis beach op het eiland Ikaria in Griekenland.  Het strand is gedeeltelijk zandstrand en kiezels deze zijn vrij groot bij de waterlijn, dus waterschoenen zijn handig. Er is geen horeca e.d. aanwezig. Ondanks dat dit het enige officiële naaktstrand is op Ikaria is het een rustig strand. Je hebt een mooi uitzicht op de Drakano Tower.

Bereikbaarheid Naaktstrand Drakano Beach

Het strand is bereikbaar via een zandpad dat begint op de zandweg tussen Faros en Drakano Tower. het strand wordt met borden aangegeven. Let ook op de aanduidingen, “nude beach” op de electriciteitspalen langs de weg.  Parkeren kan even verderop in een inham. Daarna ca. 10 minuten lopen naar het strand.

Adresgegevens

Adres

nabij Faros
eiland Ikaria
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
37°40'48.14, 26°21'36.22
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website