Naaktstrand Smitska udden

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Smitska udden is een officieel naaktstrand en ligt aan de uiterste zuidkant van het schiereiland van Näset in het zuidelijke deel van Göteborg.

Bereikbaarheid Naaktstrand Smitska udden

Je neemt buslijn 92 tot aan de halte Näset. Vanaf de halte is het ongeveer 15 minuten lopen. Als je met de auto gaat, kunt je parkeren aan het eind van de Smithska vägen. Dit is 200 meter vanaf het strand.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Göteborg
W. Götaland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.3660, 11.5364
map Open kaart