Naaktstrand Ribersborgsbadet

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Grasveld
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ribersborgsbadet ligt in het zuiden van de stad Malmö en is een officieel naaktlocatie sinds 1998. Er is een beschut grasveld om te zonnen en om te zwemmen ga je via een pier over de rotsen met een zwemtrap het diepe (en koude) water in. Alleen voor geoefende zwemmers.

Bereikbaarheid Naaktstrand Ribersborgsbadet

Neem buslijn 32 naar bushalte ” Nordmannagatan”. Wanneer je bij Ribersborg aankomt, ga je naar Pier 10 voorbij het strand voor gehandicapten.

Heb jij Naaktstrand Ribersborgsbadet in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Malmö
Blekinge & Skåne
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.597623, 12.940864
map Open kaart