Naaktstrand Silbersee

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Silbersee ligt aan het 2 kilometer lange meer Silbersee in Bobenheim-Roxheim. Naaktstrand Silbersee is een ruim gebied gelegen op de noordoever tussen heggen en bomen, vlakbij de B9 (maar vanaf daar geen toegang).

Bereikbaarheid Naaktstrand Silbersee

Gratis parkeren ten zuiden van het meer op de parkeerplaats tussen Roxheim en Petersau (Mörscher Strasse / K1). Het is alleen te bereiken via de lange privéweg vanaf de grindfabriek (20 min. lopen). Toegang met de auto is verboden.

Vanaf de parkeerplaats langs het eerste grote schiereiland Scharrau met een zeil- en surfschool. Ook voorbij het tweede schiereiland met de grindwerken en de zandbergen.

Naaktstrand Silbersee in Duitsland door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Scharrau
67240 Bobenheim-Roxheim
Rheinland-Pfalz
Duitsland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
49.58821608075386, 8.402094599167302
map Open kaart