Naaktstrand Tiergarten

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Grasveld
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Tiergarten is onderdeel van het, in de binnenstad gelegen, grootste openbare stadspark van Berlijn, Tiergarten. Op warme dagen en zeker in de weekeinden vindt hier veel naaktrecreatie plaats, specifiek op de Tuntenwiese, maar het is geen officiële FKK zone. Het is een plek die voornamelijk door mannen worden gezocht om naakt te zonnen.

Naaktstrand Tiergarten in Duitsland door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Straße des 17
10785 Berlijn
Berlin & Brandenburg
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.512725533873564, 13.349417724814707
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website