Naaktstrand Silbersee Freiburg

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Silbersee Freiburg ligt aan het openbaar toegankelijke meertje naast de textielcamping Silbersee. Aan de noordkant van dit meertje ligt een goed onderhouden en beschutte ligweide die door een heg verdeeld is in een naturistisch (FKK) en een textiel deel. Vanaf de ligweide kan in het schone water van het meer worden gezwommen. De toegang tot deze locatie is betaald. Er is een kiosk en er zijn toiletten.

Bereikbaarheid Naaktstrand Silbersee Freiburg

Naaktstrand Silbersee Freiburg ligt vrijwel direct aan afrit 61 Freiburg-Nord van de A5. Gratis parkeren ten westen van het meer.

Naaktstrand Silbersee Freiburg in Duitsland door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Am Silbersee
79108 Freiburg im Breisgau
Baden-Württemberg
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
48.06272647554572, 7.815889357480062
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website