Naaktstrand Silbersee 2 Haltern

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Silbersee 2 Haltern is onderdeel van de gelijknamige recreatieplas nabij Haltern. Met mooi weer trekt deze recreatieplas veel bezoekers. Aan deze plas is een gedeelte van het strand bestemd voor naaktrecreatie (FKK). Afhankelijk van de weersverwachting is er sprake van betaalde toegang. Koop in dat geval vooraf je (online) ticket.

Bereikbaarheid Naaktstrand Silbersee 2 Haltern

Neem vanaf snelweg 43 de afrit 7 Lavesum en rij naar het oosten richting Sythen. Na 1 kilometer linksaf (noorden) richting Dülmen. Na 1 kilometer naar links afslaan voor de toegangsweg naar Silbersee II. Betaald parkeren op mooie dagen. Met mooi weer trekt deze recreatieplas veel bezoekers. Kom op tijd of ga later om wachttijden te voorkomen.

Openbaar vervoer: bus 273 halte Bahnübergang / B51.

Naaktstrand Silbersee 2 Haltern in Duitsland door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Zum Vogelsberg 996
45721 Haltern am See
Nordrhein-Westfalen
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.796436268340365, 7.217679117433429
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://silbersee2.de/