Naaktstrand Sant Sebastià Barcelona

8,4
Zeer goed 0 reviews

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toezicht
  • Wifi

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Algemene informatie over naaktstrand Sant Sebastià Barcelona

Het stadstrand in Barcelona centrum is een unieke plek waar gekleed en naakt probleemloos samen gaan; het ligt en doucht er allemaal door elkaar. Vanaf strandnummer 5 t/m 1 mag je lekker zijn wie je bent en van de zon,zee en strand genieten zoals jij dat prettig vind. Er zijn strandwachten en douches op het strand. Het strand grenst direct aan de boulevard waar allerlei (geklede) terrasjes en eettentjes zijn. Strand loopt geleidelijk af en bestaat uit grof zand. Niet geschikt voor hele kleine kinderen. Het word redelijk snel diep.

Routebeschrijving naar naaktstrand Sant Sebastià Barcelona

Lopende vanuit het centrum (Ramblas) loop je via de wijk La Barceloneta naar de boulevard. Houdt vanaf daar de borden met de nummers in de gaten (5 t/m 1)

Heb jij foto’s van naaktstrand Sant Sebastià Barcelona in Spanje?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Platja de Sant Sebastià
Barcelona
Barcelona
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.3702731, 2.1890903
map Open kaart