Naaktstrand Es Caló

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Es Caló ligt op het kleine en mooie eiland Formentera op een half uurtje varen van Ibiza. Dit naaktstrand ligt net ten westen van het plaatsje Caló de Sant Augusti en wordt tezamen met Platja Tramuntana ook wel Ses Platjetes genoemd. Op Formentera mengen geklede en ongeklede recreanten zich meestal probleemloos. Dus ook op deze meestal rustige stranden, eigenlijk een aantal kleine zandbaaien, kun je heerlijk naakt zwemmen en zonnen.  De zee hier aan de noordkant van Formentera is minder toegankelijk vanwege de rotsen aan de waterlijn, dus denk aan goede waterschoenen. Het is een plus dat het zeewater hier schoon en helder is zodat je bij diezelfde rotsen prachtig kunt snorkelen.

Er is ook regelmatig toezicht(voornamelijk in het hoogseizoen). Het is een gemengd strand zonder voorzieningen. Voor horeca kan je in het dorp terecht.

Bereikbaarheid Naaktstrand Es Caló

Je kan er vanuit het dorpje heenlopen en vanaf de doorgaande weg (PM-820) zijn er verschillende strandopgangen. In de bebouwing van Caló de Sant Augusti is een (klein)parkeerterrein vrijwel direct achter het kleine haventje met boothuizen. Ga vanaf het parkeerterrein links via het onverharde pad naar het begin van het zandstrand. Je kunt ook de houten promenade op het duin gebruiken en volg deze naar het meest westelijk deel van het strand.

Openbaar vervoer: Naaktstrand Es Colá is vanaf de haven van Savina bereikbaar met de gratis (mini)bus Linea 2, halte Caló de Sant Augusti.

Naaktstrand Es Caló in Spanje door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt

Adresgegevens

Adres

07872 Caló de Sant Augusti
Formentera
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.67942991948357, 1.5120181794119276
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website