Naaktstrand Rooster Rock State Park

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Clothing optional
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Rooster Rock State Park in de Verenigde Staten heeft de eer het eerste officieel erkende naturistenstrand van het land te zijn en is populair sinds de jaren 70. Het strand ligt langs een prachtig, vorstelijk stuk van de Columbia River, even ten oosten (stroomopwaarts) van Portland.  Het is ook een populaire plek voor roeiers. Het naturistenstrand ligt aan het oostelijke eind van het park. Borden geven de grens aan tussen het niet-naturisten en het naturistenstrand. De stranden staan onder beheer van Oregon Parks & Recreation Department.

Bereikbaarheid Naaktstrand Rooster Rock State Park

Neem afslag 25 van snelweg 84, ten oosten van Portland. De afrit gaat rechtstreeks naar het hek van de ingang van het Park. Ga voor het naturistenstrand na het hek van de ingang rechtsaf en rijd tot het verste eind van de parkeerplaats. Er is sanitair en een informatiebord naast de parkeerplaats. Bij het bord gaat een betonnen trap naar het strand. De toegankelijkheid wordt grotendeels bepaald door het waterpeil van de rivier, dat van dag tot dag verschillend is. Staat het water laag, dan is de meest populaire plek voor naturisten te bereiken via het brede pad onderaan de trap in oostelijke richting.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Rooster Rock State Park in ?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Oregon
Verenigde Staten

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website