Naaktstrand Collins Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Collins Beach is het officiële naaktstrand van Sauvie Island aan de Columbia River even ten noorden van Portland in Canada. Dit strand wordt beheerd door het ministerie van binnenlandse zaken, afdeling Vis en Wild, in samenwerking met de countysheriff van Columbia. Dit strand is zeer populair bij gezinnen. Een lange reep open zand met voor iedereen een plek om te zonnen. Tijdens warme weekenden zijn er soms honderden bezoekers, en toch heeft iedereen genoeg plaats. Ongeveer 75 procent van de gebruikers zijn bloot, of topless, de rest blijft graag gekleed. Op het zuidelijke eind van het strand zijn volleybalveldjes. Sommige vaste bezoekers ontmoeten elkaar er regelmatig voor een dag vol spel. Dit gebied is populair bij gezinnen en sociale naturisten, de vriendelijke gemeenschap schept een saamhorige sfeer. Zoek je meer afzondering, ga naar het noordelijke eind voor een plekje.

Ligging Naaktstrand Collins Beach

Neem de snelweg 30 ten noorden van Portland of ten zuiden van St. Helens. Kijk ten noorden van de stad Linnton uit naar een bord ‘Sauvie Island Bridge’ bij een kruispunt met verkeerslichten. Ga de brug op. Let op: je dient ter plekke of van tevoren een parkeerkaart te kopen. Ze worden verkocht bij de winkel aan de voet van de brug over de gekanaliseerde rivier. Dagkaart $3.50 – jaarkaart $11,- . Plaats de kaart zichtbaar op het dashboard van je auto op de parkeerplaats bij het strand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Collins Beach

Er zijn twee manieren om bij Collins Beach te komen:

1. Neem de Gillihan Road die van de winkel onder de brug komt, en volg deze weg enkele kilometers naar de kruising met Reeder Road, ga rechtsaf de Reeder Road op.

2. Neem de Sauvie Island Road ten noorden van de winkel (ga linksaf vanaf de parkeerplaats van de winkel) en neem enkele kilometers verder de Reeder Road. Rijd door op de Reeder Road na de kruising met Gillihan Road.

Welke route je ook neemt, volg de Reeder Road, die geleidelijk aan smaller en oneffen wordt in Columbia County. Blijf op de Reeder Road, rijd langs Reeder Beach, een kleine camperplaats en jachthaven en enkele boerderijen. Blijf op Reeder Road totdat de weg een gravelweg wordt (de parkeerplaats van het strand langs het bestrate deel is een strand voor ‘geklede’ bezoekers, Walton Beach). Eenmaal op de gravelweg ziet u het bord ‘Entering Clothing-Optional Area’. Parkeren kan aan de linkerkant van de weg. Voetpaden naar het strand aan uw rechterhand, gemarkeerd van 1 tot 6.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Collins Beach in Canada?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sauvie Island
Oregon
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.7883241, -122.7956808
map Open kaart