Naaktstrand Ritthem

6,4
Voldoende 3 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Natuurwater
 • Beschutte ligging
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Naaktstrand Ritthem ligt aan de Westerschelde. Op het terrein zijn geen voorzieningen en in verband met oesterschelpen en puin wordt aangeraden om waterschoenen te dragen.

Zowel aan de oostzijde (500m) als aan de westzijde (800m) van het terrein zijn parkeerplaatsen te vinden (Zeedijkweg en Schorerpolderweg).

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,4
  Ligging
  6,7
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  7,7
6,6

Een echt natuurstrand.

Ik bezocht de locatie Alleen

Heerlijk rustig strand dat vooral bij laag water best groot is. Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid. Met de fiets bereikbaar tot aan het strand. 20 minuten vanaf Middelburg of Vlissingen. Vanaf treinstation Oost-Souburg 50 minuten wandelen. Strand op het zuiden met geen beschutting, parasol meenemen indien gewenst. Geen horeca, geen toiletten en geen douches. Vooral bezocht door de plaatselijke bevolking maar die zijn open voor een praatje. Bij hoog water is het heel lang ondiep, fijn met kinderen. Bij heel mooi weer kan het wat drukker zijn. Kom er al jaren en voelt veilig.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

16 jan 2020 - Albert

6,5

Helaas lukt het de plaatselijke politiek niet om dit leuke strandje aan te wijzen als een officiële plaats om bloot te recreëren. Sterker nog: onlangs zijn er wederom klachten richting gemeente gegaan i.v.m. vermeende overlast. Het liefst zou men zien dat iedere naaktrecreant op de bon wordt geslingerd. Wij hopen van ganser harte dat het gezonde verstand bij onze hedendaagse bestuurders zal zegevieren en voor eens en altijd deze sluimerende discussie zal doen stoppen door het gedoogde strandje om te zetten in een officiële locatie. Vandaag zijn we er weer geweest en hebben we nogmaals geconcludeerd. dat we blij mogen zijn met dit stukje strand. Het is een uniek stukje natuur, waar vele bezoekers met plezier naar toe gaan. Bijkomend voordeel zou ook kunnen zij, dat er enige faciliteit zou kunnen ontstaan om dit alles nóg mooier op de kaart te zetten. Wij hopen er nog vaak te komen.

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  8

26 jul 2018 - LeuKee

5,5

Klein naaktstrandje, ideaal in het voorjaar als het nog niet warm is en er een koude noorden wind staat, de passerende schepen geven iets extra's

  Ligging
  6
  Prettig Bloot recreëren
  5

03 jul 2014 - Ronald

Contactinformatie

Adresgegevens
Zeedykweg
Ritthem
Zeeland
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.44908, 3.6478
map Open kaart