Naaktstrand Praia do Meco

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Ten zuiden van Lissabon. Naaktstrand Praia do Meco ligt tussen Lagoa de Albufeira en Sesimbra. Het strand voor zowel naturisten als niet-naturisten van de gemeente Sesimbra ligt vlakbij het dorp Meco en bij camping Campimeco. Je kunt hier overdekt en betaald parkeren. Vlakbij de parkeer zijn wat eetgelegenheden maar op het strand verder niets. Naaktstrand Praia do Meco is een officieel naaktstrand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Alfarim
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
+351 915 225 592
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.489119, -9.183842
map Open kaart