Naaktstrand Praia do Meco

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Ten zuiden van Lissabon. Naaktstrand Praia do Meco ligt tussen Lagoa de Albufeira en Sesimbra. Het strand voor zowel naturisten als niet-naturisten van de gemeente Sesimbra ligt vlakbij het dorp Meco en bij camping Campimeco. Je kunt hier overdekt en betaald parkeren. Vlakbij de parkeer zijn wat eetgelegenheden maar op het strand verder niets. Naaktstrand Praia do Meco is een officieel naaktstrand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Alfarim
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
+351 915 225 592
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.489119, -9.183842
map Open kaart