Naaktstrand Praia de Castiñeira

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Praia de Castiñeira

Naaktstrand Praia de Castiñeira ligt ten noorden van Vilanova op het schiereiland onder de plaats Pontevedra, in de regio Galicië, Spanje.

Het strand, dat ongeveer 400 mtr. lang is, maakt deel uit van een reeks baaien die worden gescheiden door rotsformaties. Het beste aan deze plek is ongetwijfeld de prachtige omgeving, waar je ook kunt genieten van schoon, kristalhelder water. Aan de rechterkant van de baai staat, in het vakantieseizoen, een Foodtruck waar je wat kunt eten. Het is niet bekend of er restaurants zijn.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia de Castiñeira

Langs de kustweg Rua as Furnas kun je parkeren langs de weg, vervolgens wandel je een van de paden naar het strand op. Informeer je goed of het vrij parkeren is hier.

Heb je foto’s van Naaktstrand Praia de Castiñeira die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze dan naar info@blootkompas.nl

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Rua as Furnas
36945 Vilanova
Pontevedra
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.2923809, -8.8461945
map Open kaart