Naaktstrand Platja del Borró

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Platja del Borró is een kleine baai met grof zand, iets voorbij het gelijknamige maar grotere textielstrand. Op slechts enkele kilometers van de Franse grens aan de Middellandse Zee. Het is een rustig en redelijk afgelegen strand zonder voorzieningen, maar gewaardeerd bij naturisten.

Bereikbaarheid Naaktstrand Platja del Borró

Met de auto kun je naaktstrand Platja del Borró bereiken via de kustweg N260 vanuit Colera in zuidelijke richting naar Llançà. Vanuit Colera  is het ongeveer 4 kilometer naar het strand. Onderweg passeer je het strand Platja de Garbet en neem dan de eerstvolgende zijweg naar links. Hier kun je direct je auto parkeren (beperkte ruimte) en je hebt meteen uitzicht op het hoofdstrand van Platja del Borró, Loop vanaf de parkeerplaats zo’n 500 meter via het pad, een wandelrondweg over deze kust, naar de volgende baai waarin het naaktstrand Platja del Borró ligt.

Heb jij Naaktstrand Platja del Borró in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carrer Sant Miquel de Colera
17490 Llançà
Girona
Catalonië
Spanje

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website