Naaktstrand Point Impossible

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Point Impossible ligt bij de kustplaats Torquay en ligt ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Melbourne en ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Geelong. Het stuk strand begint aan de oostkant van Torquay en strekt zich oostwaarts uit tot aan de monding van Thompson Creek. Een deel van Point Impossible is aangemerkt als clothing optional, een status die het in 1983 bereikte. Het is Victoria’s oudste legale naaktstrand. Het aangewezen naaktgebied is ongeveer een kilometer lang.

Toegankelijkheid Naaktstrand Point Impossible

Toegang is eenvoudig. Vanaf de parkeerplaats leidt een kort pad van ongeveer 100 meter door de duinen rechtstreeks naar het naaktstrand. Met uitzicht op het water aan het einde van het pad, strekt het naaktgebied zich ongeveer 300-400 meter naar rechts en ongeveer 600-700 meter naar links uit. Naaktrecreatie is alleen toegestaan ​​op het strand en net voor de kust, maar niet in de duinen. Er zijn geen voorzieningen op het strand.

Adresgegevens

Adres

Victoria
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-38.3401754, 143.9475577
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website