Naaktstrand Maslin Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Maslin Beach in Australië is het eerste Australische naaktstrand en is te vinden in het zuidelijkste puntje van de stad Adelaide. Het is niet alleen een mooi strand, maar er worden ook jaarlijks de zogeheten ‘Nude Olympics’ gehouden; een naaktrace op het strand, die al sinds 1983 wordt gehouden. Het strand is 3 km lang en ligt in een baai met mooie kliffen, het is dus erg afgelegen en er zullen niet veel bezoekers zijn. Het water is er rustig en je kunt er ook snorkelen.

Bereikbaarheid naakstrand Maslin Beach

Vanuit Adelaide rij je ongeveer 45 km richting het zuiden over de Main South Road, door Morphett Vale, hierna sla je rechtsaf op de Sandpits Road bij het grote bord “Maslin Beach”.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Adelaide
Zuid Australie
Australie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-35.2321192, 138.4600761
map Open kaart