Naaktstrand Playa El Muerto

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Playa El Muerto is een mooie zandkreek ten westen van Almuñecar. Het is een officiëel naturistenstrand, maar wordt ook veel bezocht door geklede gasten in de zomer en de weekenden. Playa El Muerto is een geïsoleerd naaktstrand, dat kan worden bereikt via Playa El Cotobro. Er begint een pad dat langs de kustlijn loopt en het duurt ongeveer tien minuten om dit naaktstrand te bereiken. Het is het laatste strand van het dorp Almuñecar en is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa El Muerto

Toegang: volg de kustweg Almuñecar Paseo Maritimo gedurende 2 km tot aan het strand Cotobro. Parkeer de auto en vervolgens neem je het pad naar de volgende kreek. Het strand ligt op de klif.

Adresgegevens

Adres

Almuñecar
Andalucia (Granada)
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
36.7343705, -3.7208389
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website