Naaktstrand Playa de Nueva Umbría

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

La Flecha de Nueva Umbria is onderdeel van Marismas del Río Piedras en het natuurreservaat Flecha del Rompido in Spanje.

Deze nauwe zandstrook, parallel aan de kust, herbergt naast een rijke ecosysteem een van de meest verbazingwekkende naturistenstranden van Andalusië van niet minder dan 18 km lengte. Het officiële naturistengedeelte – Playa de Nueva Umbria – ligt op 2 km van het hoofdstrand van La Antilla.

Toegang: vanaf het strand Lepe richting Isla Cristina. In het vissersdorp Casas del Terrón de weg naar Piedras Marismas del Río volgen (2 km). Parkeren, vervolgens 100 m te voet, tot aan de borden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lepe
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.206309, -7.063092
map Open kaart