Naaktstrand Playa de Nueva Umbría

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

La Flecha de Nueva Umbria is onderdeel van Marismas del Río Piedras en het natuurreservaat Flecha del Rompido in Spanje.

Deze nauwe zandstrook, parallel aan de kust, herbergt naast een rijke ecosysteem een van de meest verbazingwekkende naturistenstranden van Andalusië van niet minder dan 18 km lengte. Het officiële naturistengedeelte – Playa de Nueva Umbria – ligt op 2 km van het hoofdstrand van La Antilla.

Toegang: vanaf het strand Lepe richting Isla Cristina. In het vissersdorp Casas del Terrón de weg naar Piedras Marismas del Río volgen (2 km). Parkeren, vervolgens 100 m te voet, tot aan de borden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lepe
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.206309, -7.063092
map Open kaart