Naaktstrand Playa Cala del Aceite

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In tegenstelling tot de meeste winderige stranden van de Costa de la Luz in Spanje, liggen ten noorden van Conil de la Frontera talrijke beschermende en geïsoleerde kreken, die veel bezocht worden door naturisten.

Het strand van de camping met dezelfde naam wordt ook veel bezocht. Bij de kreken in de omgeving is het rustiger: Melchor, Pitones et Sudario

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Conil de la Frontera
Cádiz
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.296137, -6.133295
map Open kaart