Naaktstrand Playa Cala del Aceite

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

In tegenstelling tot de meeste winderige stranden van de Costa de la Luz in Spanje, liggen ten noorden van Conil de la Frontera talrijke beschermende en geïsoleerde kreken, die veel bezocht worden door naturisten.

Het strand van de camping met dezelfde naam wordt ook veel bezocht. Bij de kreken in de omgeving is het rustiger: Melchor, Pitones et Sudario

Adresgegevens

Adres

Conil de la Frontera
Cádiz
Andalucia
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
36.296137, -6.133295
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website