Naaktstrand Plage du Vergeron

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Plage du Vergeron

Naaktstrand Plage du Vergeron ligt in een baai aan de westkant van La Croix Valmer in zuid Frankrijk Het strand is bereikbaar via het kustpad vanaf het strand van Sylvabelle.

Dit beschutte kleine paradijs is zeker een bezoek waard. Alles is hier opmerkelijk: het uitzicht, de ligging, de fauna en flora, de kwaliteit van het water en het landschap. Vergeet niet iets te eten, te drinken en een parasol mee te nemen!

Heb jij Naaktstrand Plage du Vergeron bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

3 All. des Géraniums
83420 La Croix-Valmer
Provence Alpes Côte d'Azur
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.18779637712298, 6.575061635367519
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website