Naaktstrand Plage de Mateille

8,9
Geweldig 3 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Geschikt naaktstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand van Mateille (Plage Naturiste de Mateille), een wijk in het noorden van Gruissan, is een mooi lang en zeer breed zandstrand. Er achter bevindt zich het meer van Mateille. Er tussenin staan geen gebouwen, wat het strand een natuurlijk trekje geeft, ondanks de wijk Les Ayguades een beetje meer noordelijk. Je kan gemakkelijk de zee in en het is er zeer aangenaam zwemmen. Het strand heeft een gratis parking op het strand en een naturistisch beach-volleybalterrein.

Hoewel de zone geklemd is tussen twee textielzones, heb je er geen last van heen-en-weergeloop. Het naaktstrand valt in de categorie van getolereerde naaktstranden.

Bereikbaarheid naaktstrand Mateille voor naturisten

Het gedeelte dat door naturisten is ingenomen is gemakkelijk bereikbaar vanaf de gratis parking direct op het strand, zolang je maar parkeert op het einde van deze parking en niet in het begin. De grond is hard genoeg, zonder merkbaar risico op wegzakken.

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,9
  Ligging
  9,3
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  9
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
8,4

Uniek

Ik bezocht de locatie Met partner

Tamelijk uniek, om te parkeren op dit strand rijdt je een droge meer over en parkeert gewoon vlakbij waar je wilt zitten. Hoe verder weg van ingang, hoe meer naakt; bij ons bezoek vanaf het huisje in het midden van strand.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

27 sep 2021 - Rick

10

Heerlijk strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Volgens de routebeschrijving naar het strand gereden; alles klopte; zelfs in 2020! Heerlijk vlakbij parkeren en langzaam aflopend fijn zandig zandstrand zonder kiezels en faciliteiten.

  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

22 sep 2020 - Jose

10

fijn strand. Was even zoeken: vanaf de Intermarche (vlakbij het 'piraten pretpark') richting kust en bij de rotonde naar links. Doorrijden tot de verharde weg ophoudt: je kunt doorrijden over het strand tot de paaltjes. Daar begint een heerlijk strand. De zeebodem loopt zeer langzaam af, dus ook voor (kleine) kinderen goed te doen

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

09 sep 2015 - J&A

Contactinformatie

Adresgegevens
Gruissan
Languedoc-Roussillon
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.1178571, 3.1291085
map Open kaart