Naaktstrand Plage de Mateille

10
Fenomenaal 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Geschikt naaktstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand van Mateille (Plage Naturiste de Mateille), een wijk in het noorden van Gruissan, is een mooi lang en zeer breed zandstrand. Er achter bevindt zich het meer van Mateille. Er tussenin staan geen gebouwen, wat het strand een natuurlijk trekje geeft, ondanks de wijk Les Ayguades een beetje meer noordelijk. Je kan gemakkelijk de zee in en het is er zeer aangenaam zwemmen. Het strand heeft een gratis parking op het strand en een naturistisch beach-volleybalterrein.

Hoewel de zone geklemd is tussen twee textielzones, heb je er geen last van heen-en-weergeloop. Het naaktstrand valt in de categorie van getolereerde naaktstranden.

Bereikbaarheid naaktstrand Mateille voor naturisten

Het gedeelte dat door naturisten is ingenomen is gemakkelijk bereikbaar vanaf de gratis parking direct op het strand, zolang je maar parkeert op het einde van deze parking en niet in het begin. De grond is hard genoeg, zonder merkbaar risico op wegzakken.

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

10
  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
10

Heerlijk strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Volgens de routebeschrijving naar het strand gereden; alles klopte; zelfs in 2020! Heerlijk vlakbij parkeren en langzaam aflopend fijn zandig zandstrand zonder kiezels en faciliteiten.

  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

22 sep 2020 - Jose

10

fijn strand. Was even zoeken: vanaf de Intermarche (vlakbij het 'piraten pretpark') richting kust en bij de rotonde naar links. Doorrijden tot de verharde weg ophoudt: je kunt doorrijden over het strand tot de paaltjes. Daar begint een heerlijk strand. De zeebodem loopt zeer langzaam af, dus ook voor (kleine) kinderen goed te doen

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

09 sep 2015 - J&A

Contactinformatie

Adresgegevens
Gruissan
Languedoc-Roussillon
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.1178571, 3.1291085
map Open kaart