Naaktstrand Peke Peka Beach

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Peke Peka is daadwerkelijk het eerste strand ten noorden van Wellington aan the Kapiti Coast dat bekend staat voor het naakt zwemmen, waardoor het dus officieel veilig is, het word zelfs bevestigd door middel van een bord.

Het is vandaag de dag meest gebruikte gedeelte is het noordelijke deel van Peke Peka Beach, met toegang vanaf het einde van Hapua Rd, 5 km ten noorden van Waikanae. (Hoewel er van tijd tot tijd ook berichtgeving is van naaktzwemmers in het Queen Elizabeth Park, nabij Paekakariki, ongeveer 20 km naar het zuiden).

Adresgegevens

Adres

Peka Peka Road
5391 Peka Peka
Wellington Region
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-40.831963, 175.054109
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website