Naaktstrand Peke Peka Beach

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Peke Peka is daadwerkelijk het eerste strand ten noorden van Wellington aan the Kapiti Coast dat bekend staat voor het naakt zwemmen, waardoor het dus officieel veilig is, het word zelfs bevestigd door middel van een bord.

Het is vandaag de dag meest gebruikte gedeelte is het noordelijke deel van Peke Peka Beach, met toegang vanaf het einde van Hapua Rd, 5 km ten noorden van Waikanae. (Hoewel er van tijd tot tijd ook berichtgeving is van naaktzwemmers in het Queen Elizabeth Park, nabij Paekakariki, ongeveer 20 km naar het zuiden).

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Peka Peka Road
5391 Peka Peka
Wellington Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-40.831963, 175.054109
map Open kaart