Naaktstrand Pedn Vounder Beach

7
Goed 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Pedn Vounder Beach is een van de meest populaire en naturist-vriendelijke stranden in Cornwall. Deze verbazingwekkende fraaie inham ligt aan de voet van een spectaculaire klif. Hoewel het strand bij vloed onder water staat en de klim naar beneden (en boven) pittig is, is dit strand goed te doen voor naturisten die stevig op de benen staan.

Heb jij Naaktstrand Pedn Vounder Beach in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7
  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2
7

Mooie baai

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij stonden op de (textiel) camping boven op de kliffen. De wandeling naar het strand is echt wel pittig, menig strandgast gezien die niet helemaal naar het strand liepen en toch weer terug gingen. Grootste deel van de strandgangers was niet bloot. Maar bloot lopen voelde geen moment ongemakkelijk.

  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

14 aug 2022 - Everard

Contactinformatie

Adresgegevens
S W Coast Path, St Levan,
Penzance TR19 6LF Zuid-West
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.043723, -5.642110
map Open kaart