Naaktstrand Crackington Haven

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Crackington Haven heeft een kiezelstrand, met zand bij eb, en fraaie kliffen. Het strand wordt ook door textieldragers gebruikt.

Naturisten gaan meestal over de lage rotsen naar het buurstrand Little Strand (toegang afgesloten bij opkomend water!). Ga vanaf de Atlantic Highway A39 bij Wainhouse Corner naar Crackington Haven.

Heb jij Naaktstrand Crackington Haven in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in het Verenigd Koninkrijk . Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Crackington Haven
Bude EX23 0JG Zuid-West
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.740877, -4.633262
map Open kaart