Naaktstrand Örebro – Trumöbadet

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Örebro – Trumöbadet ligt op een schiereiland aan de noordpunt van het meer van Multen, circa 6 km ten noorden van Myllhyttan en 40 km ten westen van Örebro, langs de 204. Het strand wordt beheerd door naturistenclub “Naturistföreningen Bergslagens Solsport“.

Meer over Naaktstrand Örebro – Trumöbadet

Er is een BBQ en tafels met vaste banken. Er is ook een vuilnisbak en een toilet. Er is echter geen vers drinkwater. Het is toegestaan ​​om een ​​dag of twee een klein tentje op te zetten. Informeer dan wel even de vereniging voordat je aankomt.

Adresgegevens

Adres

Mälardalen & Bergslagen
0046 (0)73 642 5282
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.1722, 14.6324
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website