Naaktstrand Olesná

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Olesná is een grasveld annex kiezelstrand van enkele honderden meters lang aan een stuwmeer. Aan de overkant ligt een (textiel)camping. Het waterpeil (en waterkwaliteit) varieert met de seizoenen. Dit stuwmeer is ook geliefd bij vissers. Het nabij gelegen visrestaurant is ook populair bij fietsers. Het wandel/fietspad heeft uitzicht op het naaktstrand.

Naaktstrand Olesná gelegen op 3 km van Frýdek-Mistek. Er is een gratis, maar onverharde, parkeerplaats. Tevens startpunt voor wandelaars die het stuwmeer rondlopen.

Heb jij Naaktstrand Olesná in Tsjechië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Na hrázi 1335
738 01 Frýdek-Místek
Tsjechië

Navigatieadres

Google coördinaten
49.66130207784606, 18.31806013855343
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website