Naaktstrand Jezero Lhota

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Toezicht

Beschrijving

Naaktstrand Jezero Lhota is een zandstrand gelegen aan een grote, en gedurende het seizoen, drukbezochte recreatieplas  op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Het is een voormalige zandafgraving omringd door zandstrandjes, grasveldjes en schaduwrijke naaldbomen. Delen van de stranden langs dit meer zijn al tientallen jaren bestemd voor naaktrecreatie. Het 500 meter lange gebied bestemd voor naturisten is in 2023 wel enkele honderden meters opgeschoven naar de oostkant van het meer. Gedurende seizoen is er sprake van betaalde toegang tot het recreatiegebied, dat allerlei voorzieningen kent.

Bereikbaarheid Naaktstrand Jezero Lhota

Volg de snelweg A10/E65 vanuit Praag tot de afslag 14 naar Stara Bloleslav. Sla linksaf aan het einde van de afrit richting Stara Bloleslav N610, hierna rechtsaf naar de N331, richting Melnik. Na enkele kilometers volgt de afslag richting de plaats Lhota, dit is een eenvoudige asfaltweg. Volg door de bebouwing van Lhota de pijlen naar het grote parkeerterrein van Jezero Lhota.

In de plaats Lhota is ook een bushalte.

Heb jij Naaktstrand Jezero Lhota in Tsjechië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Boleslavská
277 14 Lhota-Drísy
Midden-Bohemen
Tsjechië

Navigatieadres

Google coördinaten
50.24391467228718, 14.67242849691353
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://www.jezero-lhota.cz/