Naaktstrand North Swanbourne Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Dit is een van Australië’s populairste naaktstranden die vlakbij het Perth Central Business District (de centrale zakenwijk) ligt. Hier zijn de strandgangers vaak gemixt; met en zonder kleding, maar dat maakt het strand niet minder leuk Het is een erg lang strand en het noordelijke deel is bestemd voor naaktrecreatie. Het strand bevindt zich vlak bij het centrum van Perth, dus is gemakkelijk te doen voor een dagje aan het strand. Het water kan soms wat ruiger zijn, maar over het algemeen is de zee rustig. Voor beginnende surfers kan het ook een goed strand zijn. 

Heb jij Naaktstrand North Swanbourne Beach in Australië bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

West-Australië
Australië

Navigatieadres

Google coördinaten
-31.970427, 115.754241
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website