Naaktstrand North Swanbourne Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit is een van Australië’s populairste naaktstranden die vlakbij het Perth Central Business District (de centrale zakenwijk) ligt. Hier zijn de strandgangers vaak gemixt; met en zonder kleding, maar dat maakt het strand niet minder leuk Het is een erg lang strand en het noordelijke deel is bestemd voor naaktrecreatie. Het strand bevindt zich vlak bij het centrum van Perth, dus is gemakkelijk te doen voor een dagje aan het strand. Het water kan soms wat ruiger zijn, maar over het algemeen is de zee rustig. Voor beginnende surfers kan het ook een goed strand zijn. 

Heb jij Naaktstrand North Swanbourne Beach in Australië bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
West-Australië
Australië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-31.970427, 115.754241
map Open kaart