Naaktstrand Nora Creina South Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Nora Creina South Beach is een aangewezen naaktstrand van ongeveer 500 meter lang aan de uitgestrekte en afgelegen zandkust tussen Beachport en Robe. Het is lokaal ook bekend als Stinky Beach (schijnbaar is er soms overlast van rottend zeegras) of Beachport Beach.

Bereikbaarheid Naaktstrand Nora Creina South Beach

Als je dat wilt kun je vanuit de plaats Nora Creina via het strand met je auto naar dit naaktstrand rijden. Let wel, je zult een daarvoor geschikte auto moeten hebben, een 4×4, en over de benodigde rij-ervaring moeten beschikken. Als toerist kun je wellicht beter vanuit Nora Creina de wandeling van ruim 1 kilometer naar dit naaktstrand maken. Alternatief is om het Naturistencomplex Sunland Holiday Village te bezoeken en daar een dagkaart kopen. Dit naturistenterrein heeft namelijk  een eigen toegang naar dit naaktstrand. Uiteraard zijn de bezoekers van dit naturistencomplex (en het nabijgelegen Lake Saint Clair Nature Retreat) de hoofdgebruikers van dit afgelegen naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Nora Creina South Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
SA 5276 Nora Creina
Zuid Australie
Australie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.34238754472045, 139.86991304924297
map Open kaart