Lake Saint Clair Nature Retreat

Meer foto's (10)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een afgelegen en privé huisdiervriendelijk resort dat voldoet aan de eisen van de eerste keer dat er sociaalnudisten en toegewijde natuuronderzoekers zijn, met toegang tot een legaal naaktstrand.

Gelegen aan de historische Bog Lane, de belangrijkste koetsroute van Adelaide naar Beachport en halverwege tussen Robe en Beachport aan de kalkkust

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
P.O. Box 513
South Australia 5276 Robe
Australië
Contact
E-mail
admin@lakesaintclair.com.au
Telefoon
+61 (0)887357115
Website
http://www.lakesaintclair.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.3362, 139.885
map Open kaart