Naaktstrand Neustädter See

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Neustädter See, ligt aan een meer dat ongeveer zes kilometer ten noorden van het centrum van Maagdenburg ligt, een grote stad die de hoofdstad is van de deelstaat Saksen-Anhalt (in het Duits Sachsen-Anhalt). Neustädter See heeft verschillende zandstranden, en een daarvan is een officieel naakstrand. Het naaktstrand ligt aan de oostkant van het meer en aan de noordkant van een schiereiland dat westwaarts in het meer uitsteekt.

Dit populaire naaktstrand heeft een halve maan van ongeveer 80 meter lang zand dat wordt omringd door een grasveld. Op het naaktstrand bevinden zich ook een volleybalveld en een kleine speeltuin voor de kinderen. Er zijn ook toiletten en een kiosk voor eten.

Let op: je betaalt een paar euro entree.

Bereikbaarheid Naaktstrand Neustädter See

Met het openbaar vervoer ligt het naaktstrand op 1,1 kilometer lopen ten zuiden van het S-Bahnstation Rothensee (lijnen S1 en SB), dat zich bevindt op de coördinaten 52.1861, 11.6480. Volg vanaf het S-bahn-station het wandelpad langs de oostkant van het meer. Het pad loopt parallel aan de straat Am Schöppensteg. (Het meer ligt aan je rechterhand en de treinrails aan je linkerhand.) Je bereikt het naaktstrand na ongeveer 15 minuten.

Adresgegevens

Adres

Maagdenburg
Sachsen-Anhalt
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.1772, 11.6492
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website