Naaktstrand Murrippi Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Murrippi Beach ligt in Zuid-Australië. Het zandstrand ligt zuidoost van Mount Young, en zuidwest van Eight Mile Creek Beach.

Bereikbaarheid Naaktstrand Murrippi Beach

Naaktstrand Murrippi Beach bereik je vanaf Whyalla. Je rijdt voor ongeveer 1.8 km naar het zuidwesten over de Lincoln Highway richting Cowell. De weg is onverhard en naamloos en ligt zo’n 700 meter van het strand. Gebruik de coordinaten om te navigeren.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Murrippi Beach in Australie?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zuid Australie
Australie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-33.08817371498615, 137.62110307638557
map Open kaart