Naaktstrand Murrippi Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Murrippi Beach ligt in Zuid-Australië. Het zandstrand ligt zuidoost van Mount Young, en zuidwest van Eight Mile Creek Beach.

Bereikbaarheid Naaktstrand Murrippi Beach

Naaktstrand Murrippi Beach bereik je vanaf Whyalla. Je rijdt voor ongeveer 1.8 km naar het zuidwesten over de Lincoln Highway richting Cowell. De weg is onverhard en naamloos en ligt zo’n 700 meter van het strand. Gebruik de coordinaten om te navigeren.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Murrippi Beach in Australie?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Zuid Australie
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-33.08817371498615, 137.62110307638557
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website