Naaktstrand Armands Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Armands Beach

Clothing optional legaal naaktstrand gelegen in een natuurlijke omgeving. Er zijn geen faciliteiten op het strand, dus neem je eigen spullen mee.

Hoe kom ik bij naaktrand Armands Beach

Gelegen op 10 km ten zuiden van Bermagui aan de Bega/Tathra weg en 3 km ten zuiden van Cuttagee Beach. Je komt er via de Kullaroo Road. Na 500 meter houdt de weg op en kom je het bordje Armands beach tegen. Het is nog 5 minuten lopen naar het strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
North Coast
New South Wales
Australie
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.51076, 150.06197
map Open kaart