Naaktstrand Armands Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Armands Beach

Clothing optional legaal naaktstrand gelegen in een natuurlijke omgeving. Er zijn geen faciliteiten op het strand, dus neem je eigen spullen mee.

Hoe kom ik bij naaktrand Armands Beach

Gelegen op 10 km ten zuiden van Bermagui aan de Bega/Tathra weg en 3 km ten zuiden van Cuttagee Beach. Je komt er via de Kullaroo Road. Na 500 meter houdt de weg op en kom je het bordje Armands beach tegen. Het is nog 5 minuten lopen naar het strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
North Coast
New South Wales
Australie
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.51076, 150.06197
map Open kaart